• Interieurs
 • Keukens
 • Badkamers
 • Meubels
 • Timmerwerken
 • Restyling Van Wely Optiek Boxmeer

  Van Wely Optiek Boxmeer kreeg in 2016 een nieuwe winkelinrichting, die een verlengstuk vormt van de boodschap die Van Wely uitdraagt: de gezelligste winkel zijn waar je bovendien de leukste brillen kunt vinden.

  Swinkels Interieurbouw realiseerde buitengewoon fraaie en herkenbare interieur. In een warme sfeer heeft elke bril uit het assortiment daarin een eigen plaatsje gekregen. Het interieur heeft een industriële, moderne look met een duidelijke knipoog naar vroeger. Maar het mocht ook niet te gangbaar zijn, want zoveel brillenzaken zijn al zo ‘steriel’. En dat is gelukt: Van Wely won de tweede prijs in de Best Store Design Award 2017, wat het de tweede mooiste brillenzaak van Nederland maakt!

  We hebben voor Van Wely veel gewerkt in natuurlijke houtkleuren. We bouwden bijzondere vitrinekasten, maar ook een strakke balie en een stoere spreektafel. Tot in detail werd door ons meegedacht en dat leverde onder meer unieke brillenlades op. In de pop-upstore ten slotte, kunnen leveranciers één maand lang hun (nieuwe) merken op de kaart zetten.

  Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

  Of neem direct contact op via:
  +31 (0) 485 361333

  Nieuwe inrichting adviesbureau Stec Groep Arnhem

  Stec Groep is een economisch adviesbureau over vastgoed. Er werken vooral geografen, planologen en (vastgoed)economen. Zij vinden hun onderkomen in het prachtige rijksmonument gemaakt door Dudok, op loopafstand van het Centraal Station.

  Swinkels Interieurbouw zorgde voor een volledig nieuwe inrichting. Eerst werd het sloopwerk door onszelf gedaan. Dat leverde alvast inzichten voor de herinrichting op. Die werd vervolgens in veertien dagen gerealiseerd. Swinkels Interieurbouw fungeerde daarbij als aannemer, die als supervisor onder meer de stukadoor, loodgieter, timmerman en schilder aanstuurde en het totale project coördineerde.

  Zelf leverden we onder meer vijf eiken tafels, een ordnerkast, lockerkasten voor de medewerkers, een decoratiekast en een bartafel. Er werd ook een nieuwe kastenwand geplaatst. Verder leverden we dertig nieuwe bureaubladen, met elektrisch verstelbaar onderstel. Tot slot werd de keuken verplaatst. Door met speciale kleuren en houtstructuren te werken is er een buitengewoon inspirerende werkomgeving ontstaan.

  Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

  Of neem direct contact op via:
  +31 (0) 485 361333